Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες αύριο
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών εξέδωσε ανακοίνωση - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες
Σε συνέχεια και της εγκυκλίου του υπουργείου Εσωτερικών (αριθμός Πρωτοκόλλου ΔΙΔΑΠ/Φ/69/οικ 1866/5.2.2023 για τη λειτουργία του Δημόσιου Τομέα την 6η Φεβρουαρίου 2023, αλλά και των συστάσεων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τηλεργασία και στον ιδιωτικό τομέα), η Ελληνική Ένωση Τραπεζών με σημερινή της ανακοίνωση διευκρινίζει ότι μεγάλος αριθμός τραπεζικών καταστημάτων ενδέχεται να μην εκτελεί συναλλαγές για το κοινό, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, την Δευτέρα 6/2/2023 Φεβρουαρίου 2023, ιδίως σε όσες περιοχές πλήττονται από τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες (μεταξύ αυτών ο Βόρειος Τομέας της Περιφέρειας Αττικής και η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας).
Ως εκ τούτου συνιστάται όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΕΤ οι συναλλασσόμενοι:
α) να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα καταστήματα και
β) πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, με το συγκεκριμένο κατάστημα.
Οι λοιπές τραπεζικές λειτουργίες και ηλεκτρονικές πληρωμές και απαραίτητες εκκαθαρίσεις συναλλαγών θα διενεργούνται κανονικά.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας