Πράσινο φως έδωσε την λίγα λεπτά η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας στα λεωφορεία που είχαν ακινητοποιηθεί σε μοτέλ κατά μήκος της εθνικής οδού στη Λαμία, ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς Αθήνα.
Παράλληλα έπαυσαν να ισχύουν και τα μέτρα ακινητοποίησης των λεωφορείων που είχαν ληφθεί το μεσημέρι και έτσι μετά τα ΙΧ και τα λεωφορεία, τουριστικά και συγκοινωνίας, ταξιδεύουν απρόσκοπτα προς την Αθήνα.
Θυμίζεται ότι δεκάδες λεωφορεία είχαν ακινητοποιηθεί σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού γύρω από τη Λαμία.Τα λεωφορεία κατευθυνόταν με επιβάτες προς την Αθήνα και ακινητοποιήθηκαν από τις από τις 3:00 το μεσημέρι και μέχρι πριν από λίγη ώρα εκατοντάδες επιβάτες και μαθητές παρέμεναν σε διάφορα μοτέλ.
Να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις 5 μ.μ. δόθηκε εντολή από την αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας τα ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν εγκλωβισμένα από τη Λαμία μέχρι το Κάστρο να προωθηθούν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Εθνική οδό.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων εξακολουθεί να ισχύει.
Η ομάδα εθελοντών της bwin ξεκίνησε δυναμικά τις δράσεις της για το 2023, καθώς βρέθηκε στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα και στις ετοιμασίες του πασχαλινού bazaar
Μια φανταστική αλλά και ταυτόχρονα ρεαλιστική συνέντευξη από…το μέλλον, με έναν τυπικό καθηγητή Λυκείου, που χάρις στο 5G καταφέρνει να κάνει τους μαθητές του να απολαμβάνουν περισσότερο την εκπαιδευτική διαδικασία, να μαθαίνουν περισσότερο, πιο ουσιαστικά και πιο ευχάριστα.
Το cloud δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης από οπουδήποτε, με αποτέλεσμα να μπορεί να διασφαλιστεί όχι μόνο η ακεραιότητα των δεδομένων κάθε επιχείρησης, αλλά και η δυνατότητά της να συνεχίσει να λειτουργεί οτιδήποτε και αν συμβεί