Χανιά: Βούλγαροι λήστεψαν ηλικιωμένη και έκαναν διαρρήξεις

Χανιά: Βούλγαροι λήστεψαν ηλικιωμένη και έκαναν διαρρήξεις

Εξιχνιάστηκε η δράση των  τριών ανδρών ηλικίας 34, 30 και 22 χρόνων

ilikiomeni_0
Η ανάλυση του τρόπου δράσης τριών αλλοδαπών στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών της Ασφαλείας είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση μιας ληστείας με θύμα μια ηλικιωμένη και τεσσάρων κλοπών σε σπίτια και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου και του Μάλεμε στα Χανιά.

Όπως προέκυψε από την αξιοποίηση στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά την προανάκριση, οι τρεις Βούλγαροι ηλικίας 34, 30 και 22 χρόνων είχαν ληστέψει στις αρχές του έτους μια ηλικιωμένη, από το σπίτι της οποίας στην περιοχή Κουνουπιδιανά είχαν αρπάξει 1.000 ευρώ. Παράλληλα, στο διάστημα από τις 16 Δεκεμβρίου ως τις 2 Ιανουαρίου, έκαναν τέσσερις διαρρήξεις και άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, επαγγελματικούς εξοπλισμούς, είδη τροφίμων και οινοπνευματώδη ποτά συνολικής αξίας άνω των 9.000 ευρώ.

Κατά την διάρκεια των ερευνών που έγιναν στα σπίτια και τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους, βρέθηκαν ένα κυνηγητικό όπλο, δυο μαχαίρια και 11 φυσίγγια, που έκαναν δυνατή την σύλληψή τους στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Επιπλέον, κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, χρυσαφικών, τιμαλφών και διάφορων αντικείμενων, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες τους και του αποδόθηκαν.

Σε βάρος των τριών αλλοδαπών, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην Εισαγγελία Χανίων. Αφού τους ασκήθηκαν οι σχετικές διώξεις, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια το πρωί της Δευτέρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Μήνυμα του 112 στην Αττική - Τηλεργασία και κλειστά σχολεία αύριο, όλα τα μέτρα

Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Λέρου: Μια γυναίκα νεκρή, σε κρίσιμη κατάσταση τρία παιδιά

Ιρένα Σέντλερ: Η Πολωνή που έσωσε 2.500 παιδιά από τους Ναζί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης