Θύμα απατεώνων έπεσε το πρωί της Τετάρτης (1/2) μια 87χρονη στο Μαρούσι όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στο οποίο άκουσε μια γυναικεία φωνή να λέει «μαμά, μαμά».
Αμέσως μετά οι απατεώνες κάλεσαν εκ νέου την ηλικιωμένη και υποδυόμενοι τους γιατρούς της ζήτησαν χρήματα για να υποβληθεί σε «χειρουργική επέμβαση» η «κόρη» της.
Η ηλικιωμένη γυναίκα πείστηκε από όσα άκουσε και μάζεψε όσα χρήματα, κοσμήματα και λίρες είχε στο σπίτι της, τα έβαλε σε μια σακούλα και περίμενε συνεργό των απατεώνων για να τα παραδώσει.
Όπως της είπαν οι απατεώνες η 87χρονη πέταξε τη σακούλα με τα χρήματα, τις λίρες και τα κοσμήματα από το μπαλκόνι του σπιτιού της.
Όταν η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, υπέβαλε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας στο Μαρούσι και όπως είπε στους αστυνομικούς οι απατεώνες της πήραν 3.000 ευρώ, 30 χρυσές λίρες και όλα της τα κοσμήματα.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς