Ρόδος: «Γιατί δεν πιάνουν τον δολοφόνο του πατέρα μου» ξεσπά ο γιος του 75χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ρόδος: «Γιατί δεν πιάνουν τον δολοφόνο του πατέρα μου» ξεσπά ο γιος του 75χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ο Γιώργος Καρυώτης, βρέθηκε νεκρός τον Ιούνιο του '22 στο σπίτι του - Οι έρευνες έχουν παγώσει, σύμφωνα με τον γιο του - Τον είχε εντοπίσει νεκρό ο ίδιος

egklima-rodos-5
Εξοργισμένος εμφανίζεται ο γιος του, Γιώργου Καρυώτη από τη Ρόδο, καθώς, όπως υποστηρίζει, οι έρευνες για τη δολοφονία του πατέρα του έχουν παγώσει. Τον 75χρονο άντρα, βρήκε ο ίδιος ο γιος του στο σπίτι του, άγρια δολοφονημένο, τον Ιούνιο του '22. Ο Γιώργος Καρυώτης βρέθηκε με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα με κορδόνια από τα άρβυλά του, ενώ στο λαιμό του υπήρχε θηλιά από χοντρό σχοινί.

Για την υπόθεση, μίλησε ο Βαγγέλης Καρυώτης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Ο ίδιος, θέτει σειρά ερωτημάτων, για ποιο λόγο δεν πιάνουν τον δολοφόνο του πατέρα του. «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η αστυνομία δεν έχει βρει ακόμα τον δολοφόνο του πατέρα μου. Έχουν περάσει τόσοι μήνες και είμαστε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παρότι είναι μία εύκολη εξιχνίαση, όπως έλεγαν από την αρχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, δεν έχουν βρει ακόμα τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον πατέρα του, τόνισε ότι ήταν «ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος, που δεν πείραζε ποτέ κανέναν». «Ήταν στην αυλή του σπιτιού του και έκανε εργασίες στον κήπο και ξαφνικά, ένα μεσημέρι που πήγα να τον δω, τον βρήκα νεκρό. Κανένας μέχρι τώρα δεν έχει έρθει να μας ενημερώσει για το οτιδήποτε. Εγώ είμαι εδώ, δεν κρύβομαι από κανέναν και ούτε έχω να φοβηθώ κάτι. Δεν θα επιτρέψουμε να πάει στο αρχείο η υπόθεση».
ΡΟΔΟΣ: ΟΜΙΧΛΗ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ - «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ;»


«Μετά τη συνέντευξή μου στην εκπομπή κινητοποιήθηκε η αστυνομία. Αμφιβάλλω αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Πιστεύω ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος», συνεχίζει. Ο ίδιος, φαίνεται να αντικρούει τους ισχυρισμούς που θέλουν τον δολοφόνο να βρίσκεται στο άμεσο συγγενικό περιβάλλον του θύματος. «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να το έχει κάνει κάποιος από το συγγενικό περιβάλλον, όπως λένε. Ο δολοφόνος ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος. Μπορεί να τον έχουμε δίπλα μας και να μην τον ξέρουμε. Νίπτω τα χείρας μου για ό,τι κι αν συμβεί», καταλήγει. 

Κλείσιμο
Σε σύνδεση μέσω Skype, η δημοσιογράφος Μαίρη Φώτη από την εφημερίδα "Δημοκρατική", έδωσε εντελώς διαφορετική εικόνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, η Ασφάλεια της Ρόδου συνεχίζει τις έρευνες και βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Βαγγέλης Καρυώτης παρενέβη τηλεφωνικά και κατήγγειλε ένα νέο περιστατικό που συνέβη. Όπως ισχυρίστηκε, άγνωστοι έσπασαν στον τάφο του πατέρα του, ένα ταφικό διακοσμητικό που έφτιαξε ο ίδιος στη μνήμην του. Μάλιστα, έστειλε στο "Τούνελ" και το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει ο Βασίλης Λεβέντης για την περιπέτεια της υγείας του, «είδα την κηδεία μου»

Στη φυλακή o πρώην πνευματικός της Σαρλίν του Μονακό για παιδική πορνογραφία

Οργή στις ΗΠΑ για το κινεζικό μπαλόνι - Παίρνουν τα όπλα για να το… καταρρίψουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης