Γιος κατέγραψε την οικιακή βοηθό να δέρνει μέχρι θανάτου την 90χρονη μητέρα του - Βίντεο

Γιος κατέγραψε την οικιακή βοηθό να δέρνει μέχρι θανάτου την 90χρονη μητέρα του - Βίντεο

Σοκαριστικές εικόνες από την κακοποίηση της άτυχης γυναίκας - Η Βουλγάρα δράστις καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση με αναστολή - Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό

ilikiomeni_arthro
«Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, της έδινε ηρεμιστικά». Με αυτά τα λόγια ένας άτυχος γιος περιγράφει στο MEGA το μαρτύριο που βίωσε στα χέρια οικιακής βοηθού, πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, η 90χρονη μητέρα του που τελικά κατέλεξε.

Λίγο προτού η υπόθεση εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, τη Δευτέρα, και με την δράστιδα να έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη με αναστολή, ο άνδρας - που υποστηρίζει ότι ο θάνατος επήλθε από ασφυξία - ζητά παραδιεγματική τιμωρία. 


Χωρίς κανένα ίχνος συμπόνοιας και με τη βιαιότητα να την κυριεύει, η γυναίκα από τη Βουλγαρία χτυπούσε ανηλεώς την 90χρονη.


Η ηλικιωμένη υπέφερε, προτού χάσει τη ζωή της, όπως διακρίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε η κρυφή κάμερα από το σπίτι της.  Η οικιακή βοηθός καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης.

Η φρίκη στην κάμερα

Κλείσιμο
Ο γιος της 90χρονης βρισκόταν σε διακοπές κι όταν επέστρεψε βρήκε τη μητέρα του σε τραγική κατάσταση. Το υλικό από την κρυφή κάμερα επιβεβαίωσε τον εφιάλτη: Ο πίνακας, πάνω από το κρεβάτι της 90χρονης, το σημείο από όπου η γηροκόμος περνά και χτυπά τη γυναίκα.

Aκόμη κι η γιατρός που κάλεσε o άνδρας για να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα κακομεταχειριζόταν την ηλικιωμένη. Όταν πια η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε επτά χρόνια με αναστολή. Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, γιατί η γηροκόμος δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ υποστηρίζει ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε δε ο γιος της άτυχης γυναίκας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευστάθιος Τσιτλακίδης: «Η μοίρα δεν σε άφησε να ολοκληρώσεις το έργο στα ατσάλινα φτερά σου»

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πέφτει μέχρι και 10°C η θερμοκρασία με χιονοπτώσεις και ανέμους - Δείτε χάρτες


Σαραντάχρονος κατήγγειλε πως ο πατέρας του τον βίαζε για 20 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης