Θάνατος 3χρονου αγοριού στην Εύβοια: Συνελήφθη ο θείος του - Aναζητούν τον παππού του
Έπεσε πάνω του κολώνα στην αυλή του σπιτιού την ώρα που έπαιζε
Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος των οικείων του 3χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη (2/2) στην Εύβοια.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χαλκίδας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όταν έπεσε πάνω του κολώνα στην αυλή του σπιτιού την ώρα που έπαιζε.
Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο evima, συνελήφθη ο θείος του παιδιού, ενώ αναζητείται και ο παππούς του από τις Αρχές, καθώς οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν την ευθύνη του παιδιού την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα.
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης στον επιχειρηματικό τομέα, ωστόσο χρειάζεται να υπάρχουν οι σωστές υποδομές και η κατάλληλη εκπαίδευση
Πιστή στο όραμά της «Για Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα» και προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια όλων για μείωση των πλαστικών απορριμμάτων, αλλάζει τις συσκευασίες της σε όλα τα αναψυκτικά, τους χυμούς και τα ροφήματα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της.