Βιασμός 4χρονου: Ούρλιαζε το παιδί στον ιατροδικαστή, λέει η μητέρα - Αρνείται τα πάντα ο πατέρας

Βιασμός 4χρονου: Ούρλιαζε το παιδί στον ιατροδικαστή, λέει η μητέρα - Αρνείται τα πάντα ο πατέρας

Ανατριχιατική η κατάθεση της μητέρας - Σκοπός της είναι να μου πάρει το παιδί, ισχυρίζεται ο πατέρας

viasmos_agori_arthro
Στιγμές φρίκης βίωσε ένα 4χρονο αγόρι στη Βόρεια Ελλάδα από τον ίδιο του τον πατέρα, γιο ιερέα, ο οποίος φέρεται να τον βίαζε κατ’ εξακολούθηση και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τα μαρτύρια του παιδιού παρουσία της πρεσβυτέρας.

«Θέλω να φανεί η αλήθεια, να βγει επιτέλους στο φως για αυτά τα τέρατα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μη φανούν τα πρόσωπά τους», είπε η μητέρα του 4χρονου μιλώντας στο Mega.

«Έδωσα συνεπιμέλεια και μέσα από τη συνεπιμέλεια έμαθα όλα τα πράγματα που κακοποιούσαν το παιδί. Όλα αυτά που ομολογεί το παιδί μου αυτά τα φριχτά. Το έχω μεγαλώσει με τόση παιδεία, αγάπη, αφοσίωση» πρόσθεσε.

Η μητέρα του ανήλικου σημείωσε πως ο 4χρονος «ούρλιαζε» κατά την ιατροδικαστική εξέταση. «Δε φαντάζεστε πόσο ταραγμένο ήταν. Έκλαιγε και σπάραζε. Τέσσερις μήνες έκαναν να φύγουν οι μελανιές».

Όπως η ίδια σημείωσε, το παιδί σήμερα: «είναι αρνητικό σε μεγάλο βαθμό να πάει στο σχολείο. Πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. Φοβάμαι για το μέλλον του, ζητώ δικαιοσύνη. Αυτά τα τέρατα θέλω να πληρώσουν για το κακό που έκαναν στο παιδί μου».

«Το παιδί μου τα έζησε όλα αυτά. Κανονικά έπρεπε να μαθαίνει παραμύθια και εκείνος λέει ότι είναι μεγάλος. Είμαι σε σοκ, προσπαθώ να τον στηρίξω».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq85yygzfws1)


O πατέρας ασελγούσε και η γιαγιά κυκλοφορούσε γυμνή, είπε στην κατάθεσή της η μητέρα

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια μετά την καταγγελία της μητέρας του η οποία αντιλήφθηκε πως το παιδί έφερε σημάδια σε όλο του το σώμα και άρχισε να εκφράζει μια ασυνήθιστη, για την ηλικία του, σεξουαλική συμπεριφορά.

Το protothema.gr έφερε στο φως την κατάθεση της μητέρας του 4χρονου.

«Όταν παρέλαβα το παιδί πήγαμε μαζί στο σούπερ μάρκετ και εκεί σε μια στιγμή που έβγαλε το παιδί το καπέλο είδα ότι ήταν χτυπημένος στο μέτωπο από την αριστερή πλευρά. Τότε του είπα να σηκώσει τη μπλούζα του και διαπίστωσα ότι ήταν χτυπημένο και στο στέρνο. Στη συνέχεια, όταν πήγαμε σπίτι και τον έκανα μπάνιο είδα ότι ήταν χτυπημένος στα πόδια και στα χέρια», ανέφερε η μητέρα στις αρχές Ιουλίου, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του παιδιού από το σπίτι του πρώην συζύγου της.

Στη συνέχεια, η 38χρονη περιγράφει πώς κατάλαβε ότι το παιδί της έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και ποιος είναι ο δράστης της κακοποίησης: «Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι το παιδί δεν είχε όρεξη να φάει και ήταν συνέχεια στεναχωρημένο και δεν μιλούσε καθόλου. Το τελευταίο διάστημα το παιδί έχει χάσει τέσσερα με πέντε κιλά. Το παιδί μου για πρώτη φορά άρχισε να κλαίει στον ύπνο του και να ξυπνάει. Στις 6 Ιουλίου είδα το παιδί ξαπλωμένο, γυμνό στο κρεβάτι και να παίζει με το μόριο του. Τότε, τον ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι ο μπαμπάς έκανε έτσι και ότι τον ακούμπησε με το μόριό του, το οποίο ο μικρός λέει βίδα, στον πισινό του».

«Η γιαγιά κυκλοφορούσε συνέχεια γυμνή»

Η μητέρα του αγοριού είχε αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά καθώς κάθε φορά που μιλούσε μαζι του με βιντεοκλήση ήταν συνέχεια γυμνός.

Στην κατάθεσή της, η 38χρονη μιλά και για το ρόλο της γιαγιάς η οποία, σύμφωνα με τις περιγραφές του ανήλικου, κυκλοφορούσε συνέχεια γυμνή στο σπίτι, τον χτυπούσε και τον φιλούσε στα γεννητικά του όργανα.

«Έβαζε το παιδί να χαϊδεύει το μόριό του και και έβαζε το δάχτυλό της στον πρωκτό του», ανέφερε η ίδια.

Το παιδί εξέτασε παιδοψυχολόγος, η οποία διαπίστωσε πως ο 4χρονος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα και τη γιαγιά του.

Μάλιστα, κατά τη συζήτηση που είχε με τον 4χρονο αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της φρίκης που φέρεται να έζησε το παιδί στο σπίτι του πατέρα του.
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το παιδί για τις «πλάκες» που του έκανε ο μπαμπάς του...

Ο 4χρονος αποκαλούσε «βίδα» το αντρικό μόριο και όπως αποκάλυψε ο πατέρας του τον ανάγκαζε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Το αγόρι εχει πει ότι ο πατέρας του έκοβε το παντελόνι με το ψαλίδι.

-«Με μάλωνε ο μπαμπάς, παιδί κακό με έλεγε»,
-«Εγώ ακούμπησα τη βίδα του μπαμπά», είναι μερικά από τα λόγια του ανήλικου θύματος περιγράφοντας την κόλαση που έζησε.

Σε ενα άλλο σημείο της εξέτασής του, το παιδί ανέφερε πως ο πατέρας του τον πόνεσε με τη «βίδα"» του που την έβαλε «σιγά-σιγά"».

«Ο μπαμπάς με χτύπησε»

Ενεργό ρόλο στην κακοποίηση που υπέστη είχε και η γιαγιά του σύμφωνα με τις περιγραφές του 4χρονου. Η γιαγιά κυκλοφορούσε συνέχεια γυμνή στο σπίτι.
«Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στην γιαγιά όταν παίζαμε 'κλέφτες και αστυνόμους'. Οταν παίζαμε τη 'βίδα' τραβούσε με κάμερα».

Η γιαγιά ήταν αυτή που έβαζε το στήθος της στο στόμα του ανυπεράσπιστου παιδιού ενώ σε ένα άλλο σημείο της εξέτασης ο 4χρονος κάνει λόγο για το «κόκκινο κραγιόν» που έβαλε η ίδια στο μόριο του με τα χείλη της...

Πέρα από τις χυδαίες και αποτρόπαιες πράξεις, ο πατέρας και η γιαγιά του φέρονται να το χτυπούσαν στο πρόσωπο και στα γεννητικά του όργανα.

Το μαρτύριο του 4χρονου δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο πατέρας του εμφανίζεται μέσα από την περιγραφή του θύματος να κατέγραφε με κάμερα τη νοσηρή του δράση.

«Ο μπαμπάς με κολλητική ταινία έκλεισε το στόμα και μου έδεσε τα πόδια...Ο μπαμπάς με χτύπησε, με μάλωνε, με είπε π....ι"...Με τραβούσε με την κάμερα και μετά με έδειχνε η τηλεόραση», περιέγραψε το ανήλικο θύμα στην παιδοψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό που τον εξέτασαν.

Από την εξέταση του ανήλικου προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις κακοποίησής του ενώ οι γνώσεις του γύρω από τις σεξουαλικές πράξεις δεν αντιστοιχούν προς την ηλικία του.

«Έχει ασκηθεί μια πρωτοφανής, ποινική δίωξη με καταγγελίες από το ανήλικο θύμα η βασιμότητα των οποίων επιβεβαιώνεται αδιαμφισβήτητα από την παιδοψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό. Ενώ, ακόμη, και η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία δυστυχώς διενεργήθηκε με καθυστέρηση πολλών ημερών, αφενός έγινε με πολύ σοβαρές δυσκολίες, αφού το παιδί δεν συνεργαζόταν, και αφετέρου διαπίστωσε ότι υπήρχαν ακόμη εμφανείς πληγές στα χέρια και τα πόδια του για τις οποίες εκ των υστέρων το παιδί τις απέδωσε στο γεγονός ότι ο πατέρας του το έδενε χειροπόδαρα. Το κινητό που κατασχέθηκε δεν χρησιμοποιείτο και έγινε 45 ημέρες μετά την καταγγελία άρα είναι απρόσφορο», δηλώνει στο protothema.gr ο δικηγόρος της μητέρας του 4χρονου, κ. Γιάννης Μαρακάκης.

«Όλα είναι ψέματα»

Από την πλευρά του, μέσω της συνηγόρου του, ο πατέρας ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέματα και εκτιμά ότι σκοπός είναι η πρώην σύζυγός του να του πάρει το παιδί.

«Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν», ανέφερε μιλώντας στο Mega η Μαρία Χατζηχαρίση, δικηγόρος του πατέρα του 4χρονου.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βγάζει έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ - «Αύριο οι τελικές απαντήσεις για τον πιθανό χιονιά της Κυριακής»

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει από τη Βουλή και προσχωρεί στον λαϊκισμό και τα ψέματα

O πρώην σύζυγος σφάζει με το... γάντι τη Λετίθια της Ισπανίας: «Tυπική femme fatale»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης