Τεράστιες οι ζημιές στο χωριό Μαρί στην Κύπρο

Τεράστιες οι ζημιές στο χωριό Μαρί στην Κύπρο

Ο υπουργός Εσωτερικών, Νεοκλής Συλικιώτης ανέφερε ότι οι ζημιές στο χωριό Μαρί από την έκρηξη στη ναυτική βάση είναι τεράστιες

Παρών και ο Σισέ στην έφεση του ΠΑΟ
Τεράστιες οι ζημιές στο χωριό Μαρί στην Κύπρο
Τεράστιες είναι οι ζημιές στο χωριό Μαρί από την έκρηξη στη ναυτική βάση, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Νεοκλής Συλικιώτης, ο οποίος μετέβη επί τόπου.

Ο υπουργός Εσωτερικών, ανέφερε ότι στην περιοχή βρίσκονται κλιμάκια της επαρχιακής διοίκησης Λάρνακας και άνδρες της Πολιτικής Άμυνας, και βοηθούν τους κατοίκους και καταγράφουν τις ζημιές. Πρόσθεσε πως, ενδεχομένως, κάποια άτομα θα χρειαστεί να μεταφερθούν σε ξενοδοχειακές μονάδες ή διαμερίσματα στο Ζύγι, ή ακόμη και να στηθεί καταυλισμός.

Ο κ. Συλικιώτης πρόσθεσε, ότι μικρότερες ζημιές υπέστησαν οι κοινότητες Ψεματισμένος, Μαρώνι, Τόχνη, Καλαβασός και Πεντάκωμο.
Κλείσιμο

Στο μεταξύ, η Αστυνομία διέψευσε πληροφορίες, ότι λόγω νέων εκρήξεων στη ναυτική βάση απομακρύνονται οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία προτρέπει όλους να αποφεύγουν δηλώσεις και να μεταδίδουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που προκαλούν πανικό και ανησυχία στο κοινό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης