Νέα Σμύρνη: Συνελήφθησαν οι ανήλικοι που μαχαίρωσαν και λήστεψαν 15χρονο

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθησαν οι ανήλικοι που μαχαίρωσαν και λήστεψαν 15χρονο

Αφού τραυμάτισαν τον έφηβο, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό

peripoliko_nixta
Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την Τετάρτη (1/2) οι ανήλικοι που το βράδυ της περασμένης Κυριακής επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι έναν 15χρονο στη Νέα Σμύρνη.

Ειδικότερα, η συμμορία βραδινές ώρες της Κυριακής σε πάρκο της Νέας Σμύρνης προσέγγισε και περικύκλωσε τον 15χρονο και με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισαν στο δεξί του μηρό. Τα μέλη της συμμορίας συνέχισαν να επιτίθενται χτυπώντας τον με γροθιές σε όλο του το σώμα.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 16χρονο αλλοδαπό και 3 Έλληνες ηλικίας 16 και 17 ετών, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας για –κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 1-2-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 16χρονος αλλοδαπός και 3 ημεδαποί ηλικίας 16 και 17 ετών, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας για –κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, η συμμορία βραδινές ώρες της 29-1-2023 σε πάρκο της Νέας Σμύρνης προσέγγισε και περικύκλωσε 15χρονο αλλοδαπό και με χρήση αιχμηρών αντικειμένων (μαχαίρια) τον τραυμάτισαν στο δεξί του μηρό. Τα μέλη της συμμορίας συνέχισαν να επιτίθενται χτυπώντας τον με γροθιές σε όλο του το σώμα.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων, στη Νέα Σμύρνη και στους Αμπελόκηπους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

- μαχαίρι τύπου σουγιά,
- ρουχισμός που φορούσαν κατά την επίθεση,
- ποδήλατο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής
- 2 κινητά τηλέφωνα και
- φωτογραφία, σε έντυπη μορφή, που απεικονίζεται ο 15χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη: Γιος ιερέα κατηγορείται ότι βίαζε τον 4χρονο γιο του - Ήταν μπροστά και η γιαγιά του παιδιού

Κηφισιά: Διαρρήκτες εισβάλλουν σε φούρνο και φεύγουν με το χρηματοκιβώτιο - Βίντεο ντοκουμέντο

Ουδέν νεώτερον από το Δυτικό μέτωπο: Η ιστορία της ταινίας που πάει για 9 Οσκαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης