Ρώσος φαρσέρ: Είχε καταγράψει σε live μετάδοση τον άγριο ξυλοδαρμό του στην Περαία!

Ρώσος φαρσέρ: Είχε καταγράψει σε live μετάδοση τον άγριο ξυλοδαρμό του στην Περαία!

Τις εικόνες με τα πρόσωπα των δύο νεαρών που του επιτέθηκαν είδαν οι χιλιάδες ακόλουθοι του Ρώσου, που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν

rwssos-mak
Ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του, αφέθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο 42χρονος Ρώσος YouTuber Vlad Urban, όπως είναι το πραγματικό του όνομα ή Vlada Saveliev όπως τον γνωρίζουν οι διαδικτυακοί του φίλοι, οποίος συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κατηγορούμενος για τα απειλητικά μηνύματα για τοποθέτηση βόμβας, που στάλθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» των Αθηνών και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής.

Σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της σοβαρής διατάραξης ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας (κατ' εξακολούθηση), της διασποράς ψευδών ειδήσεων (κατ' εξακολούθηση), της απόπειρας παρακώλυσης συγκοινωνιών και της απειλής τέλεσης τρομοκρατικής πράξης, όλες στην πλημμεληματική τους μορφή.

rosos-blogger__2_


Προανακριτικά, ο Vlada Urban υποστήριξε ότι έπεσε θύμα σκευωρίας από άλλα άτομα, τα οποία χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία του προέβησαν στην αποστολή των μηνυμάτων. Η υπεράσπιση του απέδωσε την ενέργεια σε κόντρα με YouTubers.

Μια κόντρα που, όπως ο ίδιος ο 42χρονος είχε αποκαλύψει με ανάρτηση του στο Facebook, είχε ξεσπάσει εδώ και λίγα χρόνια με αποκορύφωμα τον άγριο ξυλοδαρμό του, από δύο άτομα στην Περαία, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Την άγρια επίθεση ο γνωστός YouTuber την είχε καταγράψει σε live μετάδοση μέσα από το διαδικτυακό του κανάλι του «From Moscow to Europe».

Κλείσιμο
rosos-blogger__3_


Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί ο 42χρονος περπατάει βράδυ σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Περαίας, όταν κατευθυνόμενος προς το σημείο όπου έχει παρκάρει το αυτοκίνητο του, τον πλησιάζουν δυο Έλληνες νεαρής ηλικίας με άγριες διαθέσεις. Αρχικά τον βρίζουν ενώ στην πορεία και την ώρα που εκείνος προσπαθεί να μπει μέσα στο αυτοκίνητό του, τον χτυπούν βίαια ακόμα και με ρόπαλο. Τις εικόνες με τα πρόσωπα των δυο νεαρών είδαν σε live μετάδοση οι χιλιάδες ακόλουθοι του Ρώσου που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν και να του αναφέρουν ονόματα ανταγωνιστών του, που θα μπορούσαν να βρίσκονταν πίσω από την υπόθεση αυτή.

Δείτε το βίντεο:



Μετά την επίθεση οι δυο δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ τον 42χρονο πλησίασαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού που κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο Vlada Urban μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο το σώμα.

rosos-blogger__1_


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του, ο Vlad Urban ή Vlada Saveliev έχει πέντε κανάλια στο Youtube και ένα κανάλι gaming, με πρώτο σε προτιμήσεις να είναι το κανάλι «Από τη Μόσχα στην Ευρώπη. Η ζωή από την αρχή». Πολλά από τα βίντεο έχουν γυριστεί μέσα στο σπίτι, όπου ζει με τους δικούς του, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην επιστολή Ράμμου δεν υπάρχουν ονόματα, πού τα βρήκατε κ. Τσίπρα;

Σαντορίνη: Βρετανός γεωφυσικός προειδοποιεί για το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπος

Australian Open - Τζόκοβιτς - Πολ 3-0: Ραντεβού με τον Τσιτσιπά στον τελικό έκλεισε ο «Νόλε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης