Ιερόσυλος πήγε να πουλήσει ιερά σκεύη σε ενεχυροδανειστήριο
Η απληστία του και η φιλοδοξία του να γεμίσει άμεσα με χρήμα τις τσέπες του, κόστισαν την ελευθερία του
Μάνος Τσαγκαράκης
Η απληστία του και η φιλοδοξία του να γεμίσει άμεσα με χρήμα τις τσέπες του, κόστισαν την ελευθερία του σε έναν ιερόσυλο που διέρρηξε πριν από λίγες ημέρες την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου στη Νέα Αλικαρνασσό, καθώς βιάστηκε να ξεπουλήσει όσο- όσο τα αξίας τουλάχιστον 7.000 ευρώ σκεύη που έκλεψε.
Το λάθος του ήταν ότι προσπάθησε να «σκοτώσει» τα δύο ασημένια ιερά δισκοπότηρα, ένα δισκάριο και έναν σταυρό σε ενεχυροδανειστήριο του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και επέστρεψαν τα εκκλησιαστικά είδη στο ναό.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για «κλοπή πράγματος αφιερωμένου σε θρησκευτική λατρεία από τόπο προορισμένο γι' αυτή» και παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, ενώ ως τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.