Καιρός: Νέες βροχές το βράδυ στα δυτικά και βόρεια - Δείτε χάρτες του meteo

Καιρός: Νέες βροχές το βράδυ στα δυτικά και βόρεια - Δείτε χάρτες του meteo

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα στα νότια και ανατολικά τμήματα της χώρας - Πού θα σημειωθούν λασποβροχές

vroxesimera
Βροχοπτώσεις καταγράφηκαν έως το πρωί της Κυριακής 22/01 στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Στερεά, στα Δυτικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στο Ιόνιο. Κατά το υπόλοιπό της ημέρας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στο Ιόνιο.

Από αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Στερεά, στη Θεσσαλία και στη Μακεδονία. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Πίνδου. Στο χάρτη φαίνεται ο αθροιστικός υετός που αναμένεται την Κυριακή 21/01.

Στην Αττική σήμερα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών το βράδυ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς Κελσίου.



kairos-xartis


Άνεμοι νότιων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο οι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα φτάνουν τα 6 μποφόρ και στα βόρεια τμήματά του τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα φτάσει τους 15-17 βαθμούς Κελσίου με εξαίρεση την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα φτάσει τους 17-19 βαθμούς Κελσίου. Τέλος, οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες κυρίως στα νότια και ανατολικά τμήματα της χώρας και κατά τόπους θα σημειωθούν λασποβροχές. Στον Χάρτη 2 φαίνονται οι συγκεντρώσεις σκόνης που αναμένονται μετά το απόγευμα της Κυριακής 22/01 στην χώρα. Με πιο σκούρες καφέ αποχρώσεις σημειώνονται οι περιοχές με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης.




kairos-skoni


Ειδήσεις σήμερα:

O Mπο, η Καρολίνα και ο... αναστεναγμός του Μάριου Πρίαμου στο «Survivor All Star»

Ιάκωβος Γιοσάκης: Ο καταδικασμένος αρχιμανδρίτης λειτουργεί σε ναό της Βαρυμπόμπης

Έγκλημα στη Νίκαια: Άνδρας σκότωσε την 54χρονη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης