Καλάβρυτα: Διέρρηξαν πέντε σπίτια και έκλεψαν κοσμήματα άνω των 6.000 ευρώ

Καλάβρυτα: Διέρρηξαν πέντε σπίτια και έκλεψαν κοσμήματα άνω των 6.000 ευρώ

Οι δράστες ερευνώνται και για άλλες κλοπές

astynomia

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών για να διαλευκανθεί η δράση δυο Ελλήνων που, μέχρι στιγμής, εξακριβώθηκε ότι διέρρηξαν πέντε σπίτια και αποθήκες σε περιοχές των Καλαβρύτων, τους τελευταίους τρεις μήνες, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι έχουν κάνει και άλλες κλοπές.

Από την προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δυο δραστών, οι οποίοι άρπαξαν από δυο σπίτια κοσμήματα και οικιακά σκεύη αξίας άνω των 6.000 ευρώ, ενώ στα άλλα τρία δεν κατάφεραν να μπουν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος για διακεκριμένες κλοπές, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων.

Εξιχνιάστηκαν πέντε διαρρήξεις στην Κορινθία

Πέντε διαρρήξεις, που έγιναν από τις 17 Ιουλίου ως τις 18 Νοεμβρίου 2022 σε σπίτια και σε ένα όχημα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κορίνθου και ταυτοποιήθηκε ένας 40χρονος Έλληνας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του, ενώ κατασχέθηκε ένα όχημα ιδιοκτησίας του που χρησιμοποιήθηκε στις κλοπές.

Δύο Έλληνες συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., καθώς βρέθηκε στην κατοχή τους ένα δίκυκλο το οποίο είχαν κλέψει το προηγούμενο διήμερο από δημοτική οδό του νησιού. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν πάνω τους ο ένας μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ο άλλος ένα τσιγαριλίκι κι έτσι σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδήσεις σήμερα

«Market pass»: Έως 15 Μαρτίου οι αιτήσεις και πρώτες πληρωμές, δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Μπαζ Όλντριν: Παντρεύτηκε στα 93 του ο δεύτερος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη

Πόλεμος στην Ουκρανία - Bild: Εξέγερση από τις χώρες της Βαλτικής ενάντια στον πεισματάρη Σολτς για τα άρματα μάχης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης