Μοσχάτο: «Τι κακό είχε κάνει για να βρει τέτοιο θάνατο» - Ξεσπά η μητέρα του 50χρονου

Μοσχάτο: «Τι κακό είχε κάνει για να βρει τέτοιο θάνατο» - Ξεσπά η μητέρα του 50χρονου

Bρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του – Συνελήφθη μία 47χρονη

thima_mosxato__3_
Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 50χρονος λογιστής που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο, το βράδυ της Δευτέρας (16/1).

Η μητέρα του συγκλονισμένη μίλησε στον Alpha, χαρακτηρίζοντας τον 50χρονο «στοργικό πατέρα».

«Αχ Παναγία μου, τι άλλο περιμένω Χριστέ μου. Ήταν πατέρας στοργικός. Όπου και να πήγαινε έπαιρνε μαζί τα παιδιά του, μέχρι και στο ποδόσφαιρο. Είχε όμορφη οικογένεια. Ήταν ήσυχος χαρακτήρας και αγαπητός στον κόσμο. Είχε φτιάξει και μια ομάδα δικιά του» περιέγραψε συντετριμμένη η μητέρα του.

Και πρόσθεσε: Να έχει τέτοιο θάνατο; Τι κακό είχε κάνει; Τι είχε κάνει για να βρει τέτοιον θάνατο;

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpujbw9nn4rl)


Σε εξέλιξη έρευνα

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, η έρευνα για τον απαγχονισμένο άνδρα και τις συνθήκες θανάτου του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την Αστυνομία να προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του «παζλ», μετά την ομολογία της 47χρονης, η οποία ήταν παρούσα, όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στη οδό Γράμμου.

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα. Στη μοιραία συνάντηση ο άνδρας, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει η 47χρονη στους αστυνομικούς, ήταν απελπισμένος, επειδή δεν μπορούσε να της δώσει τα χρήματα αυτά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με την 47χρονη, σημειώθηκε καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως ισχυρίζεται, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον 50χρονο, με εκείνον να αντιδρά και να την απειλεί ότι θ' αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, μετά την προσπάθειά της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε: «Δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω».

Τότε εκείνη είπε ότι του απάντησε «αυτοκτόνα», με τον άνδρα να ανεβαίνει στην καρέκλα, να περνάει στο λαιμό του τη ζώνη που είχε κρεμάσει από το μονόζυγο και τη γυναίκα να του τραβάει την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του 50χρονου. Η ίδια φέρεται να είπε, στην κατάθεσή της: «Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» και όταν είδε τον άνδρα να έχει κρεμαστεί, δεν ήξερε τι να κάνει, μέχρι που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί.

Ειδήσεις σήμερα:

Qatargate: Τους «δίνει» όλους ο Παντσέρι - Υπέγραψε συμφωνία με τις βελγικές αρχές

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο λογιστής χρωστούσε 200.000 ευρώ στη 47χρονη - Τον είχαν δείρει επενδυτές για τα χαμένα λεφτά τους

Βρετανία - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον βιαστή αστυνομικό: «Μας έσερνε στο ντους από τα μαλλιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης