Αχώριστες έχουν γίνει μια γάτα και μια αλεπού στο Λουτράκι.
Όπως φαίνεται και στις εικόνες από το βράδυ της Τρίτης, αλεπού και γάτα κάθονται για ώρα μαζί. Σύμφωνα με τα τοπικά site της πόλης, δεν είναι η πρώτη φορά που η μικρή αλεπού επισκέπτεται το παραλιακό πάρκο στο Λουτράκι.
Η αλεπού μάλιστα έπαιζε με τη γάτα και δεν έδειχνε να φοβάται την ανθρώπινη παρουσία.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»