Το ενδεχόμενο να κατευθυνόταν σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου για να παραλάβει μη νόμιμους μετανάστες και να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα ερευνά η Αστυνομία για έναν αλλοδαπό που συνελήφθη σε αγροτική περιοχή του Έβρου να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα.
Ο αλλοδαπός αναγκάστηκε να σταματήσει σε σήμα που του έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και αρχικά διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης. Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι για το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, είχε δηλωθεί κλοπή την Πρωτοχρονιά σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.
Το όχημα κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Σουφλίου που διενεργεί προανάκριση και προς το παρόν σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κ.Ο.Κ., η οποία παραμένει ανοιχτή για το ενδεχόμενο να επιβεβαιωθεί ότι σκόπευε να μεταφέρει μη νόμιμους μετανάστες.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.