Ουκρανία: Κριτική σε εκπρόσωπο της συνοριοφυλακής για τις χλιδάτες διακοπές της στο Παρίσι

Ουκρανία: Κριτική σε εκπρόσωπο της συνοριοφυλακής για τις χλιδάτες διακοπές της στο Παρίσι

Οι επιδεικτικές αναρτήσεις της Ιβάνα Πλαντόφσκα θεωρήθηκαν άκρως ανάρμοστες εν καιρώ πολέμου

paris
Σκάνδαλο έχουν προκαλέσει στην Ουκρανία οι αναρτήσεις που έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του νότιου περιφερειακού γραφείου της Κρατικής Υπηρεσίας Φύλαξης των Συνόρων, Ιβάνα Πλαντόφσκα, από τις «χλιδάτες» διακοπές της στο Παρίσι την Πρωτοχρονιά.

Η Πλαντόφσκα δέχεται τις τελευταίες μέρες σφοδρή κριτική από ΜΜΕ και πολίτες στη χώρα της, αφού οι φωτογραφίες που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media (που έχουν πλέον σβηστεί) από τη γαλλική πρωτεύουσα θεωρήθηκαν ανάρμοστες και κακόγουστες για μια αξιωματούχο της συνοριοφυλακής εν καιρώ πολέμου.

ivana_2
ivana_3


Σύμφωνα με την ουκρανική Πράβντα, η συμπεριφορά αυτή δεν είναι κάτι νέο για την εκπρόσωπο Τύπου, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα social media και δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την πολυτελή ζωή της στο Instagram and Facebook. Τους προηγούμενους μήνες, ενώ η χώρα της βρισκόταν σε πόλεμο, η Πλαντόφσκα πόσταρε φωτογραφίες από τις διακοπές της σε θέρετρο, και συμμετείχε σε αμφιλεγόμενη φωτογράφιση πάνω σε μια Μερσεντές με το όνομά «ΙΒΑΝΚΑ» γραμμένο στις πινακίδες.

mercedes


Πολλοί συμπατριώτες της Πλαντόφσκα την επέκριναν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνική δικτύπωσης. Ο δικηγόρος Μαξίμ Ζουραβλιόβ υπογράμμισε ότι πρόκειται για αξιωματούχο μιας χώρας σε εμπόλεμη κατάσταση. «Το ζήτημα εδώ δεν είναι κατά πόσον το εισόδημά της συμβαδίζει με αυτόν τον πολυτελή τρόπο ζωής (αν και και αυτό είναι ένα θέμα). Το ζήτημα είναι πως η δημοσίευση τέτοιων φωτογραφιών εν καιρώ πολέμου από άτομο σε αυτό το πόστο είναι μια ανίατη ασθένεια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Знайомтеся. Прес-офіцер Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська. Офіцер...

Posted by Максим Журавльов on Sunday, January 8, 2023
Κλείσιμο


«Δημοσίευσε μια φωτογραφία από το Παρίσι αλλά και άλλα θέρετρα απ' όπου υποδέχτηκε το νέο έτος. Ο κόσμος εξοργίστηκε αφού στη χώρα εκτυλίσσονται πολεμικές συρράξεις μεγάλης κλίμακας», γράφει ο δημοσιογράφος Κοστιαντίν Αντριιτσούκ.

Прес-офіцер Південного регіонального управління Державної прикордонної служби - Іванна Плантовська. Опублікувала фото з...

Posted by Kostyantyn Andriyuk on Sunday, January 8, 2023


Εκπρόσωπος της Κρατικής Υπηρεσίας Φύλαξης των Συνόρων της Ουκρανίας δήλωσε στην ουκρανική Πράβντα ότι η διοίκηση έλαβε γνώση της κατάστασης και προχώρησε στις απαιτούμενες ενέργειες. «Δεν έχω δικαίωμα να σχολιάσω την προσωπική ζωή των στελεχών της υπηρεσίες, αυτή αφορά μόνο εκείνους. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι, αναφορικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που αφορούν γυναίκα στέλεχός μας από την Οδησσό, η υπηρεσία αντέδρασε άμεσα. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αφορούν το μέλλον της θητείας της και την εκτέλεση των καθηκόντων της. Όλα θα γίνουν στο πλαίσιο που ορίζει η νομοθεσία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ivana_1
ivana_4


Σε ξεχωριστό του σχόλιο, χαρακτήρισε ατυχές το γεγονός ότι, εν καιρώ πολέμου, και την ώρα που τα περισσότερα στελέχη της υπηρεσίας υπερασπίζονται τη χώρα τους στην πρώτη γραμμή με κίνδυνο της ζωής τους, υπάρχουν κάποιοι που, όχι μόνο δίνουν προτεραιότητα στην προσωπική τους ζωή, αλλά την επιδεικνύουν κιόλας.






Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι επίσημοι θα δώσουν το «παρών» στην κηδεία του Κωνσταντίνου τη Δευτέρα

Γνωμοδότηση Ντογιάκου: Συνέχεια στις πολιτικές και νομικές συγκρούσεις για τις παρακολουθήσεις


Βόμβα σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Αναβρύτων στο Μαρούσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης