Τρόμος για ανήλικο στο Αιγάλεω - 18χρονος του επιτέθηκε με κατσαβίδι και τον τραυμάτισε
Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο
Ενας 18χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε 17χρονο και τον τραυμάτισε, το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου, στο Αιγάλεω.
Σύμφωνα με καταγγελία 17χρονης στην ΕΛΑΣ, η ίδια βρισκόταν με συνομήλικο φίλο της σε στάση λεωφορείου, στην οδό 25ης Μαρτίου, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο 18χρονος κρατώντας ένα κατσαβίδι και του επιτέθηκε. Το θύμα διακομίστηκε στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events