Κολωνάκι: Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 41χρονου που έκλεβε κοσμηματοπωλεία

Κολωνάκι: Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 41χρονου που έκλεβε κοσμηματοπωλεία

Έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον 12 περιπτώσεις κλοπών από τον ίδιο σε κοσμηματοπωλεία και μία σε φαρμακείο

listis
Στα τέλη του 2022 συνελήφθη 41χρονος στην περιοχή του Κολωνακίου ο οποίος διέπραττες κλοπές από κοσμηματοπωλεία προσποιούμενος τον πελάτη.

Έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον 12 περιπτώσεις κλοπών από τον ίδιο σε κοσμηματοπωλεία και μία σε φαρμακείο. Ο 41χρονος εντοπίστηκε στο Κολωνάκι να επιβαίνει σε ηλεκτρικό πατίνι, έξω από κοσμηματοπωλείο, προτού εισέλθει και προβεί σε μία ακόμα κλοπή.

Τώρα, η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε τα στοιχεία του με σκοπό να φανεί αν υπήρξαν περισσότερες κλοπές από τον ίδιο σε κοσμηματοπωλεία και όχι μόνο.

Δείτε το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, που αποτυπώνει τη δράση και τον τρόπο με τον οποίο ενεργούσε ο 41χρονος ληστής.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cph31odwlt09)



H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού που διέπραττε κλοπές από κοσμηματοπωλεία με τη μέθοδο της απασχόλησης και ο οποίος συνελήφθη την 23-12-2022 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (Σχετικό από 24-12-2022 Δελτίο Τύπου).

ezgif_com-gif-maker__4_
ezgif_com-gif-maker__3_
ezgif_com-gif-maker__2_

Κλείσιμο
ΛΕΜΠΕΣΗ Παναγιώτη του Δημητρίου και της Κωνσταντίνας, γεννηθέντα την 5-7-1981 στην Αθήνα.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 29-6-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.


Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Θα ταφεί στο Τατόι ως ιδιώτης - Η απόφαση της κυβέρνησης

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου», λέει η μητέρα

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα για την περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν κάποιο... όργανο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης