Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινότητα του χωριού Λάλα, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, μετά τον αιφνίδιο θάνατο 15χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τις αδερφές του το πρωί της Δευτέρας (9/1).
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, τα δύο κορίτσια, πήγαν στο δωμάτιο του άτυχου νέου, για να τον ξυπνήσουν για το σχολείο. Εκείνος όμως, δεν είχε τις αισθήσεις του, και ήταν παγωμένος.
Αμέσως έτρεξαν να ζητήσουν βοήθεια. Στο σπίτι έσπευσε ο πρόεδρος του χωριού, Νίκος Νικολακόπουλος, ο οποίος έκανε ΚΑΡΠΑ στον 15χρονο, ενώ τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του μέχρι το σημείο απ’ όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 15χρονου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια προβλήματα με την καρδιά του.
«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.