Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας
Ο συνήγορος της 34χρονης κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας, φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης
UPD:
Στα δικαστήρια έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 8:30 το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου. Σχεδόν ένα χρόνο από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί απέναντι στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
Ο συνήγορος της 34χρονης κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας, φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης επικαλούμενος κυρίως ισχυρά κωλύματα με εν εξελίξει δίκες που παρίσταται.
Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν αυτός που ξεδίπλωσε το «κουβάρι» των θανάτων και των δύο αδερφών της, της Ίριδας και της Μαλένας.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παράλληλα να απολογηθεί για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.