Κέρκυρα: Χειροπέδες σε «πορτοφολού» που ξάφρισε 1.200 ευρώ από ηλικιωμένο

Κέρκυρα: Χειροπέδες σε «πορτοφολού» που ξάφρισε 1.200 ευρώ από ηλικιωμένο

Αναζητείται μία ακόμη συνεργός της δράστιδος

portofoli
Στο μικροσκόπιο της προανάκρισης που διενεργείται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας βρίσκεται μια Ελληνίδα η οποία εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης είχε κλέψει το ποσό των 1.200 ευρώ από έναν ηλικιωμένο στην πόλη της Κέρκυρας με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Η δράστιδα συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που της άσκησε δίωξη για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία και την παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Οι αστυνομικοί αναζητούν και μία συνεργό της που έχει ταυτοποιηθεί και ερευνούν αν οι δυο "μακρυχέρες" έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Ανήλικη ξάφρισε τη σύνταξη ηλικιωμένου

Μόλις είχε "σηκώσει" την σύνταξή τους από την τράπεζα, έπεσε θύμα κλοπής ένας ηλικιωμένος στην Πάτρα, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν μια 15χρονη Ελληνίδα ξάφρισε το πορτοφόλι του που περιείχε το ποσό των 835 ευρώ. Η ανήλικη δράστιδα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Β΄ τμήματος Πατρών και συνελήφθη, ωστόσο αναζητούνται άλλοι τέσσερις συνεργοί της.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος η διάρρηξη που έγινε στις 12 Ιουλίου σε ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 29χρονου Έλληνα και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια του Νικολόπουλου από το πενταπλό φονικό

Πάτρα: Εγκεφαλικά νεκρός ο 6χρονος Θωμάς από τα Γρεβενά - Δωρίζουν τα όργανά του

Τζιανλούκα Βιάλι: Πέθανε στα 58 του χρόνια ο Ιταλός θρύλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης