Κορινθία: Ηλικιωμένος ξέχασε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού και του έκλεψαν το πορτοφόλι!

Κορινθία: Ηλικιωμένος ξέχασε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού και του έκλεψαν το πορτοφόλι!

Ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να εισβάλει και να αρπάξει τις κάρτες του 88χρονου - Πήγε σε ΑΤΜ και έκανε ανάληψη

portofoli
Μοιραίο λάθος έκανε ένας 88χρονος όταν μπήκε στο σπίτι του στην περιοχή του Δερβενίου Κορινθίας και πήγε κατευθείαν στο σαλόνι, ξεχνώντας να κλείσει την πόρτα. Ένας άγνωστος που την βρήκε ανοιχτή, τρύπωσε στο σπίτι και άρπαξε το πορτοφόλι του ηλικιωμένου, που το είχε αφήσει πάνω στο τραπεζάκι της εισόδου.

Ο δράστης δεν βρήκε χρήματα στο πορτοφόλι που είχε μέσα την ταυτότητα, το δίπλωμα οδήγησης του ηλικιωμένου, αλλά και δυο χρεωστικές κάρτες του ίδιου και της συζύγου του. Έτσι, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πήγε σε ένα ΑΤΜ που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Κορίνθου και έκανε ανάληψη 300 ευρώ από τον λογαριασμό του 88χρονου και 200 ευρώ από τον λογαριασμό της γυναίκας του! Ο ηλικιωμένος διαπίστωσε αργότερα τι είχε συμβεί και υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου για κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου που διενεργεί προανάκριση.

Προσφέρθηκε να βοηθήσει και έκλεψε κοσμήματα!

Κάθε άλλο παρά... "καλός Σαμαρείτης" ήταν ένας Έλληνας που είδε έναν άνδρα να ξεφορτώνει βαριά αντικείμενα από το αυτοκίνητό του στην Αμαλιάδα και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει, το απόγευμα της Παρασκευής. Όπως διαπίστωσε αργότερα ο οδηγός, ενώ τον "βοηθούσε" έκλεψε τρία κουτιά που περιείχαν κοσμήματα από το εσωτερικό του οχήματος! Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Ήλιδας και, μετά από έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκε ο δράστης αλλά δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Euroferry Olympia: Αγωνία για τους 12 αγνοούμενους - Σε εξέλιξη η ρυμούλκηση του πλοίου

Η ατζέντα Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς και η κίνηση-μήνυμα στον Λευκό Οίκο

Τουρισμός - Αυστραλία: Η χώρα-«φρούριο» υποδέχεται τουρίστες από τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης