Aυτοκίνητο προσπάθησε να ανέβει… σκαλιά στο Πόρτο Γερμενό, κοντά στην πλατεία που βρίσκεται στον πεζόδρομο του οικισμού!
Το βίντεο κατέγραψε στο facebook ο «Εξωραϊστικός Σύλλογος Πόρτο Γερμενό», ενώ αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση ότι είναι συχνό και επικίνδυνο φαινόμενο η διέλευση αυτοκινήτων από τον πεζόδρομο με αρκετά μεγάλη ταχύτητα την ώρα μάλιστα που παίζουν παιδιά.
Όπως γράφει ο Σύλλογος: «Συνέβη και αυτό. Αυτοκίνητο (δεν γνωρίζουμε το λόγο, εάν μπερδεύτηκε, ή εάν ήταν μεθυσμένος ο οδηγός) προσπάθησε να ανέβει τα σκαλιά του πεζόδρομου. Ευτυχώς αυτή την φορά δεν υπήρχαν παιδιά στην πλατεία…».
Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο «Εξωραιστικος Σύλλογος Πόρτο Γερμενό»
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία