Ρονάλντο: Αποθέωση στο Ριάντ - «Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε»

Ρονάλντο: Αποθέωση στο Ριάντ - «Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε»

Χιλιάδες κόσμου στην παρουσίαση του Προτογάλου σούπερ σταρ από την Αλ Νασρ - «Πήρα μοναδικό συμβόλαιο επειδή είμαι μοναδικός παίκτης» -

ronaldo-m2
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα ως νέος ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ. Στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως... τερμάτισε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πλέον έχει μια νέα πρόκληση για να συμβάλει στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ασία.

«Ήταν μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή μου. Στην Ευρώπη η δουλειά μου τελείωσε, κέρδισα τα πάντα. Έπαιξα στους σημαντικότερους συλλόγους της Ευρώπης και για μένα τώρα είναι μια νέα πρόκληση. Ήθελα να έρθω στην Ασία και να συνεισφέρω στην εξέλιξη εδώ. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Αλ Νασρ. Είμαι εδώ για μια νέα πρόκληση. Έρχομαι για να παίξω, να νικήσω και να διαδκεδάζω.



Μέχρι στιγμής αισθάνομαι εξαιρετικά. Είμαι υπερήφανος για την μεγάλη επιλογή που έκανα. Όταν παίρνω τις αποφάσεις μου η οικογένεια μου πάντα με στηρίζει ειδικά τα παιδιά μου. Δεν με νοιάζει τι είπε ο κόσμος, πήρα την απόφασή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ξέρω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό γιατί έχω δει πολλούς αγώνες. Είχα πολλές ευκαιρίες από Βραζιλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, ακόμα και από Πορτογαλία. Τις άφησα για να επιλέξω αυτήν. Αυτό που θέλω είναι να παίξω, αύριο αν ο προπονητής πιστεύει ότι είναι η σωστή επιλογή.»


Κι επειδή ο Κριστιάνο δεν θα μπορούσε να κλείσει μια συνέντευξη του χωρίς να κάνει και μια ιντριγκαδόρικη δήλωση, όταν ρωτήθηκε για το τεράστιο συμβόλαιο του απάντησε ως εξής: «Είμαι ένας μοναδικός παίκτης. Έσπασα όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη και θα το κάνω και εδώ. Είναι ένα μοναδικό συμβόλαιο επειδή είμαι μοναδικός παίκτης. Για μένα, αυτό είναι φυσιολογικό».

Κλείσιμο


Η αποθεωτική υποδοχή στο νέο του σπίτι

Μετά από την πρώτη του συνέντευξη Τύπου με τη νέα του ομάδα ο CR7 πάτησε για πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο της έδρας της Αλ Νασρ, φορώντας την κιτρινομπλέ φανέλα με το Νο. 7, η οποία έχει ήδη... ξεπουλήσει και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς.



«Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Θα δώσω ό,τι έχω για το σύλλογο» ήταν το μήνυμα του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο κόσμο, ο οποίος εν συνεχεία έβγαλε φωτογραφίες με παιδάκια, υπέγραψε μπάλες και τις κλοτσούσε στην κερκίδα.








Λίγο πριν το τέλος της παρουσίασης του η Χεορχίνα Ροντρίγκες και τα παιδιά τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο Κριστιάνο ευχαρίστησε τους οπαδούς εκ μέρους της οικογένειας του.







حفل استقبال نادي النصر للنجم التاريخي كريستيانو رونالدو | Cristiano Ronaldo Unveiling 🤩💛💙



Ειδήσεις σήμερα:

Για πρώτη φορά η κινεζική κυβέρνηση παραδέχεται επίσημα ότι ο αριθμός θανάτων και κρουσμάτων Covid είναι τεράστιος

«Μόνος μου γονάτισα, η φωτιά ήταν καλαμπούρι», λέει ο 35χρονος Ρομά από την Πάτρα

Δέκα φορές είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα που πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης