Το κατώφλι της Ασφάλειας Πατρών πέρασε σήμερα το πρωί ο 35χρονος Ρομά, που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κατά την επίσκεψη του σε επιχείρηση αυτοκινήτων, ομάδα ατόμων τον ανάγκασε να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλε φωτιά!
Ο ίδιος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα κι ο οποίος φοβάται για τη ζωή του μετά το άσχημο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, δήλωσε στους αστυνομικούς πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται, ενώ σημείωσε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Μάλιστα, είπε πως μόνος του γονάτισε. Όμως, αν και ερωτήθηκε, δεν απάντησε στο ερώτημα ποιος του έβαλε φωτιά, θέλοντας ίσως να καλύψει τους δράστες.
Παράλληλα, ο 35χρονος δήλωσε πως πηγαίνει συχνά στην συγκεκριμένη επιχείρηση, ώστε να αναζητήσει παλιά υλικά.
Η κινητοποίηση της τοπικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το περιστατικό, ήταν άμεση, με τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο να δίνει εντολή για διερεύνηση σε βάθος του σοκαριστικού περιστατικού κακοποίησης.
Η Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης δίωξης θα αναζητήσει υλικό για την υπόθεση και θα το παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.