Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο Χαλάνδρι το βράδυ της Πέμπτης με τραυματίες δύο ανήλικους.
Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην οδό Σάκη Καράγιωργα κοντά στη Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι μεταξύ δύο ομάδων. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο μαθητές με μαχαίρι. Η ΕΛΑΣ, που προχώρησε σε προσαγωγές, εκ των οποίων οι 11 μετατράπηκαν στη συνέχεια σε συλλήψεις, εξετάζει, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο η συμπλοκή να οφείλεται σε οπαδικές διαφορές
Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα αθλητικής βίας της Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τραυματίες είναι 17 ετών και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για νοσηλεία.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.