Ζάκυνθος: Ιερόσυλοι άρπαξαν τάματα από εκκλησία

Ζάκυνθος: Ιερόσυλοι άρπαξαν τάματα από εκκλησία

Οι ιερόσυλοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στην περιοχή Μαριές στη Ζάκυνθο δεν υπήρχαν κάμερες

Ιερόσυλοι διαρρήκτες «χτύπησαν» ναό στη Μανωλάδα
Η εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στην περιοχή Μαριές στη Ζάκυνθο δεν διαθέτει κάμερες, με αποτέλεσμα να δράσουν ανενόχλητοι οι ιερόσυλοι, οι οποίοι παραβίασαν την κεντρική είσοδο αφού πρώτα απενεργοποίησαν τον συναγερμό προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Οι δράστες άρπαξαν όλα τα τάματα που υπήρχαν στις εικόνες της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής και του Αγίου Χαραλάμπους, αλλά δεν παραβίασαν το παγκάρι. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ενημερώθηκαν από τον εφημέριο του ναού για την διάρρηξη, εξέτασαν οπτικό υλικό από τις κάμερες γειτονικών σπιτιών, που όμως δεν "έβλεπαν" την πόρτα της εκκλησίας και έχουν καταγράψει μόνο τον ήχο από τα χτυπήματα του ή των δραστών.

Άρπαξαν πολύτιμα αντικείμενα από σπίτι

Σοκ έπαθαν οι ένοικοι ενός σπιτιού στο κέντρο του Βόλου, όταν επέστρεψαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και το βρήκαν άνω- κάτω. Κατά την διάρκεια της απουσίας τους, άγνωστοι το είχαν διαρρήξει και είχαν αναστατώσει τα πάντα ψάχνοντας για χρήματα και τιμαλφή. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι οι δράστες άρπαξαν από το εσωτερικό του σπιτιού διάφορα αντικείμενα αξίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης για ελλείψεις φαρμάκων: Ποινικό δικαστήριο για τις φαρμακαποθήκες που κρατάνε στοκ

Πέθανε η 93χρονη Σουζάνα Ηλιάδου, η γιαγιά με τα τερλίκια

Πρωτοχρονιά με 18άρια, προβλέπει ο Καλλιάνος - Θα δούμε κρύο τελικά μετά τα «Φώτα»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης