Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με τον τραυματισμό του συναδέλφου του από το φρικτό τροχαίο στη Λεωφόρο Σουνίου περιγράφει ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος ήταν μπροστά την ώρα του τροχαίου ατυχήματος.
«Το πρώτο που άκουσα ήταν το "μπαμ". Το ΙΧ πέρασε από δίπλα μου και σταμάτησε όπως σταμάτησε...» είναι τα πρώτα λόγια του οδηγού του απορριμματοφόρου Νίκου Σανου, μιλώντας στο Star.
Ο ίδιος περιγράφει ότι ο συνάδελφός του που υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του, αντιμετώπισε την κατάσταση σαν πραγματικό παλικάρι. «Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου Με τέτοια χτυπήματα που είχε, απορούσα πώς μπορούσε να συνεννοηθεί» προσθέτει.
«O Τάσος είναι παλικάρι... Παρόλα τα χτυπήματα που είχε, επικοινωνούσε όσο μπορούσε. "Χαλάρωσέ μου το μπουφάν, την μπλούζα" έλεγε, προφανώς δεν είχε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς είχε συμβεί» είπε συντετριμμένος ο οδηγός.
Ο 52χρονος που υπέστη ακρωτηριασμό στο ένα του πόδι και φέρει πολλές κακώσεις, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση.
Το αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του άνδρα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.