Ρόδος: 37χρονος Αλβανός είχε βάλει στο μάτι τουρίστριες - Σκαρφάλωνε σε δωμάτια και έκλεβε

Ρόδος: 37χρονος Αλβανός είχε βάλει στο μάτι τουρίστριες - Σκαρφάλωνε σε δωμάτια και έκλεβε

Το δακτυλικό αποτύπωμα αποκάλυψε τη δράση του

peripoliko_
Τις αλλοδαπές τουρίστριες που παραθέριζαν σε ξενοδοχεία στη Ρόδο έβαζε στο μάτι ένας 37χρονος Αλβανός ο οποίος σκαρφάλωνε στα μπαλκόνια των δωματίων τους και έκλεβε ό,τι έβρισκε.

Η δράση του αποκαλύφθηκε από ένα δακτυλικό του αποτύπωμα που βρέθηκε στο κάγκελο του μπαλκονιού του δωματίου όπου διέμενε μια υπήκοος Ισλανδίας. Η γυναίκα είχε καταγγείλει στις 20 Ιουνίου ότι άγνωστος αναρριχήθηκε στο μπαλκόνι του δωματίου της, είχε τρυπώσει μέσα από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και είχε κλέψει 20 ευρώ από το πορτοφόλι της. Τότε, η Εγκληματολογική Yπηρεσία είχε εντοπίσει το αποτύπωμα και από την έρευνα προέκυψε ότι ανήκε στον 37χρονο, που ήταν σεσημασμένος για κλοπές με παρόμοια μέθοδο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι τα ξημερώματα της 25ης Ιουνίου ο Αλβανός «ποντικός» είχε εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη απουσία μιας Σουηδέζας τουρίστριας που κολυμπούσε στην Ακτή Μιαούλη της Ρόδου και είχε αρπάξει το κινητό της μάρκας iphone αξίας 1.500 ευρώ από την τσάντα της. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του δράστη για τις δυο κλοπές και την υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Ταυτοποίησαν τον δράστη που έσπασε βιτρίνα μαγαζιού

Τα στοιχεία ταυτότητας ενός 43χρονου προέκυψαν από την έρευνα που έκανε η Ασφάλεια για την διάρρηξη σε ένα κατάστημα με ρούχα στην Κατερίνη, τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου ο δράστης έσπασε με κλωτσιά την τζαμαρία και άρπαξε 249 ευρώ από το ταμείο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Από την Ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας Ελληνίδας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 4 Νοεμβρίου παραβίασε ένα σπίτι στην περιοχή Αραβησσό της Πέλλας και άρπαξε κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Ο εισαγγελέας καλεί τον πατέρα Αντώνιο ως ύποπτο για ασέλγεια σε ανήλικο

Ρουμανία: Ένας άνδρας νεκρός, μία γυναίκα 30 ετών διασωληνωμένη από το τροχαίο με Έλληνες

Κατάρ-gate - Le Soir: Δεν προκύπτουν άλλοι εμπλεκόμενοι, δεν είναι παραγωγή του Netflix
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης