Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το απόγευμα σε γνωστό φαστ-φουντ στον κεντρικό πεζόδρομο στην Κοζάνη, καθώς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, γυναίκα 48 ετών πνίγηκε από κομμάτι φαγητού και έχασε τις αισθήσεις της.
Σύμφωνα με το kozanimedia, έτρωγε σουβλάκι στο κεντρικό μαγαζί και πνίγηκε. Αμέσως έσπευσε κοντά της ένστολος αστυνομικός σε υπηρεσία και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ αμέσως στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.