Επίθεση από πίτμπουλ δέχθηκε μία γυναίκα και το σκυλάκι της, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, στην Πάτρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης (20/12) όταν η ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ έβγαλε βόλτα τον μεγαλόσωμο σκύλο. Εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο μία άλλη γυναίκα με ένα μικρόσωμο σκυλάκι.
Τότε το πίτμπουλ επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τη γυναίκα.
Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστη του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, αιμορραγούσε και έφερε τραύματα στο χέρι.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία