Στον εισαγγελέα η υπόθεση του 16χρονου πυγμάχου που λιποθύμησε μετά την προπόνηση

Στον εισαγγελέα η υπόθεση του 16χρονου πυγμάχου που λιποθύμησε μετά την προπόνηση

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης θα ζητήσει να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του ανήλικου αθλητή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 

pygmaxos_xr
Την υπόθεση που αποκάλυψε το protothema.gr για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου πυγμάχου και πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Τοπαλου κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ το πρωί της Παρασκευής σε γυμναστήριο στην Καλλιθέα, στέλνει στον εισαγγελέα ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr επικοινώνησε με αθλητικό εισαγγελέα και του έστειλε επιστολή για διερεύνηση, ενώ επικοινώνησε και με ΕΛ.ΑΣ για τον ίδιο λόγο.
O κ. Αυγενάκης ζήτησε να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του ανήλικου αθλητή, ο οποίος  σύμφωνα με τον διοικητή του  Τζανείου νοσοκομείου  Ηλία Βουζαλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική  έχοντας χειρουργηθεί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου στην Καλλιθέα Νίκο Γιδακο αλλά και τον πατέρα του παιδιού, ο 16χρονος φέρεται να λιποθύμησε στο μπάνιο του γυμναστηρίου και να χτύπησε το κεφάλι του κατά την πτώση σε σκληρή επιφάνεια.

Στο μεταξύ υπήρξαν πληροφορίες ότι ο νεαρός αθλητής πυγμάχησε νωρίτερα με έναν έμπειρο Γεωργιανό μπόξερ, ο οποίος τον χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι κάτι που όμως διαψεύδει ο πατέρας του αθλητή και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τομ Κρουζ είπε «ευχαριστώ» στους θαυμαστές του κάνοντας ελεύθερη πτώση - Βίντεο

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο 44χρονος Αλβανός βαριά τραυματισμένος λίγα λεπτά μετά την επίθεση στη Νέα Σμύρνη

Η «ακτινογραφία» του Market Pass μέσα από 5 ερωτήσεις - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης