Ταύρος: Είχε και στο παρελθόν λιποθυμικά επεισόδια, λέει ο πατέρας του 16χρονου πυγμάχου

Ταύρος: Είχε και στο παρελθόν λιποθυμικά επεισόδια, λέει ο πατέρας του 16χρονου πυγμάχου

Ο πατέρας του Βασίλη Τόπαλου περιγράφει στο protothema.gr τις συνθήκες υπό τις οποίες χτύπησε σοβαρά ο γιος του

pygmaxos_xr
Κορυφώνεται η αγωνία για τον 16χρόνο πυγμάχο και πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Τόπαλο ο οποιος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Τζάνειου νοσοκομείου.

Ο νεαρός πρωταθλητής Ευρώπης που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της πυγμαχίας με αρκετές και σημαντικές διακρίσεις φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι μετά από πτώση που είχε στο μπάνιο γυμναστηρίου στον Ταύρο όπως υποστήριξε αργά χθες το βράδυ στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, Νίκος Γιδάκος.

Την μαρτυρία του Νίκου Γιδακου επιβεβαιώνει και ο πατέρας του νεαρού αθλητή που μιλά τώρα στο protothema.gr. Ο κ. Τόπαλος ήταν παρών στο προπονητικό σπάρινγκ και ανέφερε ότι ο γιος του φορούσε όλα τα προστατευτικά αξεσουάρ πριν μπει στο ρινγκ.

«Ο Βασίλης φορούσε κάσκα και ειδικά γάντια για σπάρινγκ τα οποία είχαμε πληρώσει 140 ευρώ. Γάντια με μαλακή επιφάνεια. Πάντα έχουμε μαζί μας δύο ζευγάρια γαντιών της ίδιας ποιότητας και προδιαγραφών ώστε να προστατεύεται ο αντίπαλος του και το αντίθετο. Αυτά που ακούγονται ότι δήθεν έπαιξε με έναν μποξερ ανώτερό του με περισσότερη εμπειρία και πως εκείνος ευθύνεται για το χτύπημα στο κεφάλι δεν ισχύουν». λέει ο πατέρας του δεκαεξάχρονου,

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο γιος του είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν λιποθυμικά επεισόδια. «Αυτό συνέβη πριν από περίπου ενάμιση χρόνο αλλά δεν ήταν κάτι που μας ανησύχησε Διότι σ’ αυτό το άθλημα τέτοιου είδους περιστατικά συμβαίνουν συχνά κυρίως από την ένταση των προπονήσεων σε υψηλό επίπεδο. Το προηγούμενο βράδυ είχαμε μια έντονη προπόνηση στον σάκο και το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια του σπαρινγκ έδειξε ότι δεν αισθάνεται καλά γι’ αυτό και πήγε στο μπάνιο. Εκεί πρέπει να λιποθύμησε, να γλίστρησε και κατά την πτώση να χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του».

Και συμπλήρωσε: «Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Τζάνειο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως και χειρούργησαν τον Βασίλη στο κεφάλι για να αφαιρέσουν το αιμάτωμα. Μας είπαν ότι η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Προσευχόμαστε στο Θεό να καταφέρει ο γιος μας να ανταπεξέλθει και να βγει νικητής όπως έκανε πάντα στη ζωή του».



Ειδήσεις σήμερα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών το φονικό στη Νέα Σμύρνη - Ο εκτελεστής πυροβόλησε 5 φορές

«Πάμε Ντιέγκο»: Η ανατριχιαστική επίκληση του Μέσι στον Μαραντόνα πριν το τελευταίο πέναλτι

Corriere della Serra: Ξέπλυμα χρήματος πίσω από την αγορά της Καϊλή στην Πάρο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης