Το υγειονομικό πρωτόκολλο γιατην επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο σύστημα υγείας, αποφάσισε και εισηγήθηκε προς την ηγεσία του υπουργείου, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων. Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά τους διοικητικούς υπαλλήλους (857) και νοσηλευτές (1.100).
Το θέμα της επιστροφής των 243 γιατρών θεωρείται πιο περίπλοκο και αναμένεται να συζητηθεί σε επόμενες συνεδριάσεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, οι 1.957 ανεμβολιαστοι υγειονομικοί θα υποχρεούνται να προσκομίσουν αρνητικό rapid test για κορωνοϊό δύο φορές την εβδομάδα με δική τους δαπάνη από την 1η Ιανουαρίου, οπότε και θα βρίσκονται ξανάστις θέσεις εργασίας τους.
Επιπλέον, θα είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν μάσκα προστασίας KN95.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events