Κακοκαιρία: Έκλεισαν δρόμοι από πτώσεις δέντρων στα Ιωάννινα - Δείτε φωτογραφίες
Η Πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από δέκα κλήσεις προκειμένου να παρέμβει για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις διάφορων αντικειμένων από δρόμους
Για περισσότερο από μία ώρα έκλεισε η παλιά Εθνική Οδός Ιωαννίνων - Άρτας μετά από πτώσεις δέντρων στην περιοχή του Τερόβου.
Τα δέντρα έπεσαν από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, σε δύο διαφορετικά σημεία, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κίνηση των οχημάτων, σύμφωνα με το epiruspost.
Δείτε φωτογραφίες:
Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής. Οι πυροσβέστες προχώρησαν στην κοπή και την απομάκρυνση των δέντρων.
Από πτώση δέντρων έκλεισε επίσης και η παλιά εθνική Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας.
Κλείσιμο
Η Πυροσβεστική σε διάστημα μιας ώρας είχε δεχθεί περισσότερες από δέκα κλήσεις προκειμένου να παρέμβει για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις διάφορων αντικειμένων από δρόμους.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.