Νέα Φιλαδέλφεια: Σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι διαμερίσματος και προσπάθησε να μπει μέσα, αλλά τον πρόλαβαν αστυνομικοί

Νέα Φιλαδέλφεια: Σκαρφάλωσε σε μπαλκόνι διαμερίσματος και προσπάθησε να μπει μέσα, αλλά τον πρόλαβαν αστυνομικοί

Ο 35χρονος δράστης έπεσε στο οδόστρωμα, όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς - Προσπάθησε να τους τραυματίσει με λεπίδι  κατά τη σύλληψή του

xeiropedes_andras_arthro
Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 27 Νοεμβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, 35χρονος αλλοδαπός για απόπειρα κλοπής από οικία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να εισέλθει σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, έχοντας προηγουμένως σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί για ύποπτο άτομο που προσπαθεί να παραβιάσει οικία, τον εντόπισαν κατά την διάρκεια της πράξης του. Στη θέα τους ο κατηγορούμενος υπερπήδησε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και στην προσπάθειά του να διαφύγει, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, έπεσε στο οδόστρωμα.

Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του, ο κατηγορούμενος με τη χρήση μεταλλικού λεπιδιού αποπειράθηκε να τραυματίσει τους αστυνομικούς, προσπαθώντας να ματαιώσει τη σύλληψή του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τρεις ασημένιες λάμες που χρησιμοποιούσε ως διαρρηκτικά εργαλεία, πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 244 ευρώ, κοσμήματα, φακός και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης και έτερης απόπειρας κλοπής σε οικία που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Ειδήσεις σήμερα:

DailyMail: Σχέδιο ανάπλασης €14 εκατ. συζήτησαν Κάρολος - Μητσοτάκης για το Τατόι

Βρήκαν χρηματικό ποσό σε διαμέρισμα του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Σεισμός στην Εύβοια: Οι δύο λόγοι που προβληματίζουν τους επιστήμονες μετά τα 4,8 Ρίχτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης