Πρόκειται για τους θανάτους των δυο γυναικών ηλικίας 86 και 70 χρόνων, που η 45χρονη προσωρινά κρατούμενη για την δολοφονία της 75χρονης στις Καλυθιές ομολόγησε ότι σκότωσε, αλλά δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού που είχε υπογράψει τα πιστοποιητικά θανάτου. Ωστόσο, αναμένονται τα πορίσματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.
Για την 86χρονη που έπασχε από διαβήτη, η οικιακή βοηθός είχε ισχυριστεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο ή Φεβρουάριο έβαλε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης μέσα σε γιαούρτι που της έδωσε με σύριγγα από το στόμα και η ηλικιωμένη κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από λίγες ημέρες. Για την 70χρονη παχύσαρκη που έπασχε από άνοια και ήταν κατάκοιτη, ισχυρίστηκε ότι την είχε χτυπήσει στο κεφάλι και πέθανε στο νοσοκομείο μετά από πέντε ημέρες. Ωστόσο, συγγενείς της ηλικιωμένης κατέθεσαν ότι ο θάνατός της επήλθε πολύ μετά και ενώ είχαν απομακρύνει την 45χρονη.
Ως τώρα, η οικιακή βοηθός κατηγορείται για την δολοφονία της 75χρονης που φρόντιζε και φέρεται ότι έβαλε στο κεφάλι της ένα μαξιλάρι προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία, επειδή δεν την άφησε να κοιμηθεί. Η 45χρονη πάσχει από σχιζοφρένεια, για την οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, αλλά φέρεται να είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή της.
Στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, βρίσκεται το XPLORE Oceans, το μοναδικό ενυδρείο της Αττικής. Ένας εντυπωσιακός υδάτινος κόσμος διεθνών προδιαγραφών, που προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την εκπαίδευση.
Επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία, τα νιτρικά προκαλούν προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό, κυρίως των ευπαθών ομάδων, ιδιαίτερα όταν περιέχονται στο πόσιμο νερό.
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.