«Οι στιγμές ήταν τραγικές. Αρχικά μου μύρισε σαν καλώδιο. Βγήκα στο μπαλκόνι να δω τι γίνεται και είδα τον καπνό από το κάτω διαμέρισμα» είπε αρχικά η γυναίκα.
Περιγράφοντας τι ακολούθησε η ίδια είπε «άρχισα να φωνάζω να βγουν έξω. Φώναζε ο άνθρωπος (σ.σ. ο πατέρας) "δεν μπορώ, δεν μπορώ βοήθεια"».
Κατά την ίδια μαρτυρία «ειδοποίησαμε την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ γιατί είπε ότι ήταν τα δύο παιδάκια μέσα. Το ένα είπε ότι δεν το έβρισκε και το άλλο ήταν στο μπαλκόνι με τον πατέρα μαζί. Το τρίτο παιδί ήταν με τη μητέρα του».
Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του 5χρονου αγοριού είναι «πολύ σοβαρή, απελπιστικά άσχημη, είναι διασωληνωμένο με πολυοργανική ανεπάρκεια».
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πατέρας του 5χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης, αρχικά είπε στους πυροσβέστες ότι ότι ήταν στην είσοδο του κτηρίου για να ξεκουραστεί από την εργασία τους στις ελιές αλλά στη συνέχεια τους είπε ότι ήταν στο διαμέρισμα και έβγαλε τα παιδιά ο ίδιος.
Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η φωτιάπου εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής, ξεκίνησε από το αναμμένο μάτι της κουζίνας του διαμερίσματος δευτέρου ορόφου.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.