Ρόδος: Συνελήφθη αλλοδαπός που θα διακινούσε ένα κιλό ηρωΐνης

Ρόδος: Συνελήφθη αλλοδαπός που θα διακινούσε ένα κιλό ηρωΐνης

Η σύλληψη του 39χρονου έγινε το απόγευμα της Πέμπτης

astynomia_peripoliko1
Έβγαλε «λαβράκι» ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στη Ρόδο, όταν σταμάτησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος αλλοδαπός το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς στην κατοχή του βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών και του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 39χρονου από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που βρήκαν κρυμμένες ποσότητες ηρωίνης βάρους ενός κιλού και 12 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 144,2 γραμμάριων, ζυγαριές ακριβείας και τα κατέσχεσαν μαζί με 1.910 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 39χρονος αλλοδαπός κατασχέθηκε ως μέσο για τις παράνομες δραστηριότητές του και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Rodos-irwini


Στην αυλή έκρυβαν ηρωίνη και ζυγαριά

Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πέλλας έπεσε ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης μετά από πληροφορίες ότι διακινεί "σκληρά" ναρκωτικά μαζί με την αλλοδαπή σύντροφό του. Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία τους βρέθηκαν κρυμμένα στην αυλή 29,6 γραμμάρια ηρωίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και 20 ευρώ. Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του ίδιου και της αλλοδαπής που δεν εντοπίστηκε, σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος στον Αλμυρό για τον 25χρονο, που σκοτώθηκε από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο

Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον παιδόφιλο που βίασε τους τρεις γιους της

Viral η σκηνή ζηλοτυπίας της Μαρίας Σολωμού στον Mente Fuerte - «Τι είπες ρε μ@@@κα;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης