Στόχος μίας ακόμη επίθεσης έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δήμος Ζωγράφου, όταν εξερράγησαν αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στο αμαξοστάσιο του Δήμου.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 4 μηχανήματα έργου και σε ένα φορτηγό. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των υπαλλήλων του Τμήματος Καθαριότητας οι φωτιές έσβησαν άμεσα, πριν ακόμα φτάσουν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Το σημείο της εμπρηστικής επίθεσης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δημήτρη Δήμα, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την έκταση των ζημιών.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ζωγράφου είχε πέσει ξανά θύμα εμπρηστικής επίθεσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 25 Ιανουαρίου, όταν άγνωστοι έκαψαν τρία υπηρεσιακά αυτοκίνητα, προκαλώντας την ολοκληρωτική τους καταστροφή.
O Δήμος Ζωγράφου έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και καταγγέλλει την εμπρηστική ενέργεια των αγνώστων, σημειώνοντας ότι θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.