Χίος: Πυροσβέστης έπεσε σε ακάλυπτο πηγάδι 15 μέτρων
Απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Χίου
Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση και παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, αλλά και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά πολίτη μετά από την πτώση του σε πηγάδι, στην αγροτική περιοχή Σέβρακα Φλατσίων στη Νότια Χίο.
Το συμβάν σημειώθηκε περί τις 10.30 το πρωί, σήμερα Τρίτη, και ο διασωθείς που τραυματίστηκε από την πτώση, μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Χίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για πυροσβέστη που εκτελούσε γεωργικές εργασίες και έπεσε σε ακάλυπτο πηγάδι βάθους 15 περίπου μέτρων.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς