«Κιβωτός του κόσμου»: «Με κοπανούσαν στον τοίχο, με έσερναν στο πάτωμα και με έβριζαν» λέει 18χρονος που έμενε σε δομή

«Κιβωτός του κόσμου»: «Με κοπανούσαν στον τοίχο, με έσερναν στο πάτωμα και με έβριζαν» λέει 18χρονος που έμενε σε δομή

«Ο πάτερ Αντώνιος τα γνώριζε όλα αυτά αλλά δεν είχα πάει ποτέ να του μιλήσω» είπε το παιδί που έμεινε στη δομή του Κολωνού από τα 10 μέχρι τα 13 του έτη

kivotos_kosmou
Οι καταγγελίες για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της «Κιβωτού του Κόσμου» δεν έχουν τέλος, με κάθε μία από αυτές να μας σοκάρει ακόμη περισσότερο.

Σε εκπομπή του Alpha, μίλησε ένας 18χρονος ο οποίος φιλοξενούνταν στη δομή της «Κιβωτού» στον Κολωνό από τα 10 του χρόνια μέχρι τα 13.

«Ήταν πολύ δύσκολα, προσωπικά εμένα με βαρούσαν συνέχεια και έκλαιγα συνέχεια. Μας έκλειναν σε ένα δωμάτιο, μας έβαζαν να κάνουμε δουλειές χωρίς να θέλουμε. Με χτυπούσαν επειδή δεν ξύπναγα το πρωί να πάω στο σχολείο. Μου έλεγαν “σήκω σήκω” και αν δεν σηκωνόμουν με έπιαναν και με κατέβαζαν από το κρεβάτι, με έσερναν στο πάτωμα και μετά με βάραγαν επειδή δεν άκουγα», είπε αρχικά ο 18χρονος.

Και συνέχισε: «Εμένα δεν με είχαν κλείσει καιρό στο δωμάτιο, για λίγες ώρες μόνο και πάλι άρχισαν να με βαράνε. Το δωμάτιο είχε μόνο μια καρέκλα εκεί μέσα και μας έβαζαν για να ηρεμήσουμε. Εγώ έλεγα ότι θέλω να φύγω και μου έλεγαν ότι δεν γίνεται επειδή είμαι μικρός».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coiof0s073ih)
 

Κλείσιμο
«Ο πάτερ Αντώνιος τα γνώριζε όλα αυτά αλλά δεν είχα πάει ποτέ να του μιλήσω. Αυτά μου τα έκανε ένας παιδαγωγός, τώρα έχει φύγει. Τότε ήμουν 10 χρονών», πρόσθεσε ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού.

«Με έπιαναν από στήθος και με κοπάναγαν στον τοίχο και με έριχναν κάτω. Μου μιλήσουν άσχημα, μου έλεγαν μ@@@@α και τέτοια. Όταν με χτυπούσαν ζητούσα τον μπαμπά μου αλλά μου έλεγαν ότι δεν μπορεί να έρθει. Όταν με επισκεπτόταν όμως, δεν του τα έλεγα γιατί δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω. Όλα αυτά τα τρία χρόνια ήταν χάλια. Έχω φύγει εδώ και πέντε χρόνια και έχω ηρεμήσει. Θα ήθελα να μην έχω πάει ποτέ και να μείνω με την οικογένειά μου», συμπλήρωσε συγκινημένος ο 18χρονος.


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρίστρια σκαρφάλωσε σε πυραμίδα των Μάγια και παραλίγο... να τη λιντσάρουν - Δείτε βίντεο

«Έτσι έκανα τους τέσσερις φόνους» - Η ομολογία της 45χρονης οικιακής βοηθού από τη Ρόδο

Παιδάκι διέφυγε από παιδικό σταθμό και «τρύπωσε» σε ξένο αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης