Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Αν ήμουν 20 μέτρα πιο μπροστά ίσως να μη ζούσα» λέει η Ελληνίδα τραυματίας

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Αν ήμουν 20 μέτρα πιο μπροστά ίσως να μη ζούσα» λέει η Ελληνίδα τραυματίας

Η γυναίκα η οποία είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχει ενα τραύμα στο πόδι που ευτυχώς δεν ειναι σοβαρό, θα μεταφερθεί την Τρίτη στη χώρα μας

tourkia-ekrixi
Στη χώρα μας πρόκειται να μεταφερθεί την Τρίτη (15/11) η Ελληνίδα που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, την Κυριακή (13/11).

«Ήμουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και όπως ήμουν από την δεξιά μεριά της Ιστικλάλ, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε έκρηξή. Εκείνη τη στιγμή, σοκ… Στον αέρα μια λευκή λάμψη, σε τινάζει ο αέρας προς τα πίσω, δε ξέρω πώς να το πω. Σταματάει η ζωή σου. Μέχρι τώρα αυτά τα βλέπαμε στις τηλεοράσεις. Αλλά δόξα το Θεό είμαι υγιείς, αρτιμελής, δεν έχω τίποτα παρά μόνο στο πόδι μου, στο καλάμι πρέπει να μου το κάνουν καλά οι γιατροί. Ελπίζω να ξεχάσω αυτό το θλιβερό γεγονός. Είδα κάποια πτώματα, τώρα πτώματα; Τραυματίες; Στα γρήγορα στα φευγαλέα. Εκείνη τη στιγμή κοιτάς να συνειδητοποιήσεις ότι έγινε έκρηξη» εξομολογήθηκε η νεαρή, μιλώντας στον ANT1.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coc769l6wxs1)


Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν εικόνες τρόμου και πανικού, σύμφωνα με την γυναίκα, που πήγε στην Τουρκία για διακοπές.

«Μετά από αυτό το σοκ καταλαβαίνεις αυτομάτως ότι είναι έκρηξη, τρομοκράτες. Κοιτάς γύρω σου και βλέπεις ότι επικρατεί χάος, πόλεμος, πολύ άσχημη στιγμή. Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος, ήμουν πεσμένη στο έδαφος. Ξαφνικά είδα να τρέχει πάρα πολύ αίμα από το πόδι μου φοβήθηκα, άμα δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις το φόβο που αισθάνεσαι. Υπήρχαν άτομα σε πολύ χειρότερη κατάσταση, κάποια πέθαναν. Απλά ευγνωμονώ το Θεό που ζω είμαι πάρα πολύ τυχερή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Νιώθει τυχερή, όπως λέει γιατί αν ήταν 20 μέτρα πιο μπροστά, τότε «ίσως και να μη ζούσε».

«Ένιωσα σοκ, φόβο, τρόμο και με βοήθησαν κάποια άτομα, με πήγαν σε κάποιο μαγαζί, έκλεισαν τα στόρια. Έκλαιγε ο κόσμος, πανικός, φωνές... Μετά περιμέναμε τα ασθενοφόρα. Με πήγαν πιο πέρα και το πόδι μου έτρεχε τόσο αίμα που φοβήθηκα μην έχει γίνει κάτι χειρότερο. Με βοήθησαν άνδρες, γυναίκες από το μαγαζί αλλά ήμουν τρομοκρατημένη. Πολύ λυπάμαι για τα άτομα που πέθαναν, ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους κ εγώ ας ευγνωμονήσω για άλλη μια φορά το Θεό που ζω» είπε συγκονισμένη η γυναίκα.

Η γυναίκα η οποία είναι από τη Θεσσαλονίκη, έχει ενα τραύμα στο πόδι, που ευτυχώς δεν ειναι σοβαρό.

Ειδήσεις σήμερα:

Στις 18 Δεκεμβρίου οι Αρχιεπισκοπικές εκλογές στην Κύπρο - Το πλούσιο παρασκήνιο

«Δεν χρειάζεται ένας νέος Ψυχρός Πόλεμος» - Όσα είπε ο Μπάιντεν μετά τη συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ

Μητσοτάκης: Κάποια κέντρα θέλουν πιεζόμενο πρωθυπουργό και αγκυλωμένη κυβέρνηση - Δεν «μασάμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης