Ένα πάρτι με μουσική, διασκέδαση και πολύ χορό με τις παρέες τους προσπάθησαν να διοργανώσουν οι μαθητές Λυκείου στην Ιτέα, ωστόσο το γεγονός έλαβε απρόσμενη τροπή με φωνές και μαχαιρώματα.
Μαθητές της Γ' Λυκείου στην προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν και να εξασφαλίσουν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους διοργάνωσαν ένα μαθητικό πάρτι. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όμως, για ανεξήγητο λόγο ξέσπασε άγριος καβγάς.
Τότε ήταν που ξέφυγαν τα πράγματα και ένας νεαρός προσκεκλημένος, που δεν ήταν μαθητής, φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να χτύπησε δύο παιδιά στο πόδι, το ένα μάλιστα πιο σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, και οι δύο μαθητές κατέληξαν στο Νοσοκομείο Άμφισσας για νοσηλεία.
Για το αιματηρό επεισόδιο προανάκριση διεξάγει το Λιμεναρχείο Ιτέας, ενώ ο δράστης φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.