Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β, υπήρξε ένας μεγάλος ηγέτης της Ορθοδοξίας και του κυπριακού ελληνισμού, έγραψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο τουΑρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β'.
«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, προσωπικά εκ μέρους του ελληνικού λαού για την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσόστομου Β», έγραψε η κ. Σακελλαροπούλου και συνέχισε, «ο Μακαριστός υπήρξε ένας μεγάλος ηγέτης της Ορθοδοξίας και του κυπριακού ελληνισμού».
Τέλος, η Πρόεδρος έγραψε ότι ο μ. Αρχιεπίσκοπος, «αφήνει ανεξίτηλη την προσωπική του σφραγίδα στην ιστορία της εκκλησίας της Κύπρου».
Μετά την Πρόεδρο, το βιβλίο Συλλυπητηρίων υπέγραψε η Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, έγραψε η κ. Κεραμέως, "εργάστηκε με αυταπάρνηση για την Εκκλησία της Κύπρου, την πατρίδα, τον ελληνισμό. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Θερμά συλλυπητήρια."
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.