Βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή ο 43χρονος ηλεκτρολόγος μετά την απολογία του
Ο 43χρονος επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει εξαρχής χαράξει - «Συναντηθήκαμε τρεις φορές, νόμιζα ήταν 16 ετών αλλά δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη» υποστηρίζει
Βασιλική Κόκκαλη
Στις φυλακές οδηγήθηκε ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονηςμαθήτριας από τον Κολωνό.
Πρόκειται για ένα 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και αμέσως μετά την απολογία του πήρε το δρόμο για τη φυλακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία του κατηγορούμενου, του 10ου κατά σειρά που προφυλακίζεται για την υπόθεση ήταν σύντομη.
Ο 43χρονος φέρεται να επέμεινε στην υπερασπιστική γραμμή που έχει εξαρχής χαράξει ότι δηλαδή συναντήθηκε τρεις φορές με το ανήλικο κορίτσι, το οποίο νόμιζε ότι ήταν 16 ετών αλλά δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη. Τέλος φέρεται να υποστήριξε πως έδωσε στην ανήλικη κάποια χρήματα για να την βοηθήσει.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.