Στη φυλακή οδηγείται ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για ένα 55χρονο άνδρα που είχε συλληφθεί με ένταλμα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής.
Ο 55χρονος κατά την απολογία του, σήμερα στην ανακρίτρια, αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.
Ακόμη, σήμερα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ένας ακόμη κατηγορούμενο. Πρόκειται για ο 43χρονο ηλεκτρολόγο, ο οποίος φέρεται και εκείνος να αρνείται την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.
Όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος συνάντησε τρεις φορές τη 12χρονηωστόσο νόμιζε ότι ήταν μεγαλύτερη. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι έδωσε χρήματα για την βοηθήσει και πως δεν υπήρξε ερωτική πράξη.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.