Απεργία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, στην οποία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Οι ηλεκτροδηγοί της ΣΤΑΣΥ θα κάνουν στάσεις εργασίαςαπό την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 08:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Επίσης στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.
Παράλληλα στην απεργία αποφάσισε να συμμετέχει και το συνδικάτο των ταξί ΣΑΤΑ.
Σε ό,τι αφορά την ΠΝΟ συμμετέχει στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 00:01 της Τετάρτης 9/11 έως τις 00:00 της Πέμπτης 10/11.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.